komkommerrolletjes met zalm , dille en mierikswortel

Komkommer, zalm en dille is altijd een fijne combinatie. En als je er dan ook nog wat mierikswortel aan toevoegt voor een beetje pit wordt het helemaal lekker.

komkommerrolletjes met zalm , dille en mierikswortel
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
komkommerrolletjes met zalm , dille en mierikswortel
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd
12porties 20minuten
Porties Prep Tijd
12porties 20minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Rasp de komkommer in 6 lange repen met een kaasschaaf en snijd deze daarna door totdat je 12 plakken hebt.
  2. Halveer de plakken gerookte zalm in de lengte.
  3. Zorg dat de plakken ongeveer even breed zijn als de plakken komkommer.
  4. Klop de cream cheese los met de mierikswortel, dille en geraspte citroenschil.
  5. Breng op smaak met peper en zout.
  6. Leg een reep komkommer op je werkblad en leg hier een laagje gerookte zalm op.
  7. Besmeer met een dun laagje van het cream cheese mengsel.
  8. Rol daarna op tot een rolletje.
  9. Druk niet te hard aan, want dan komt al je vulling eruit aan de zijkanten.
  10. Steek er een prikkertje in en leg op een schaal.
  11. Herhaal dit voor de overige rolletjes.
Notities

Recept door francescakookt

Deel dit Recept

Geef een reactie