Konijnfilet met gegrilde asperges en dragonsaus op de BBQ

FavoriteLoadingAan favoriete recepten toevoegen

Asperges kun je perfect grillen! Deze konijnfilet met gegrilde asperges is superlekker én eens iets anders op de barbecue.

Konijnfilet met gegrilde asperges en dragonsaus op de BBQ
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Konijnfilet met gegrilde asperges en dragonsaus op de BBQ
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4pers 5minuten 10minuten
Porties Prep Tijd
4pers 5minuten
Kook Tijd
10minuten
Ingrediënten
Porties: pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Schil de asperges en breek er de houtachtige uiteinden af. Blancheer de asperges kort in gezouten water. Laat uitlekken.
  2. Pel en snipper de sjalot, stoof hem glazig in boter. Voeg een handvol dragonblaadjes toe en roerbak even. Blus met de wijn, voeg de mosterd toe en laat even inkoken. Roer er de room door en laat dan inkoken tot sausdikte.
  3. Bak de konijnfilets in boter. Kruid ze met peper en zout.
  4. Bestrijk de asperges met olijfolie en gril ze goudbruin. Kruid ze met peper en fleur de sel. op de BBQ zie tipin bovenstaande beschrijving
  5. Verdeel de asperges over de borden en schep er de dragonsaus bij. Leg er een konijnfilet op en werk af met een plukje dragon
Notities

bron libelle

Deel dit Recept

Geef een reactie