Krabburger met guacamole

Eentje die je zeker eens moet proberen…burger zonder brood!

Krabburger met guacamole
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Krabburger met guacamole
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4pers 15minuten 10minuten
Porties Prep Tijd
4pers 15minuten
Kook Tijd
10minuten
Ingrediënten
Porties: pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Laat de krab uitlekken. Spoel de ijsbergsla en de maïs, laat uitlekken. Snipper de lente-ui.
  2. Meng de krab met het broodkruim, de eidooier, lenteui, mayonaise, mosterd, worcestersaus, cayennepeper en zout. Zet een halfuur in de koelkast.
  3. Spoel en snipper de chilipeper (zonder de zaadjes). Pel en snipper de ui. Halveer de avocado, wip er de pit uit en haal het vruchtvlees uit de schil.
  4. Plet de avocado met een vork en meng meteen met het citroensap, de ui, chilipeper, koriander, mayonaise, ½ eetlepel olijfolie, peper en zout.
  5. Vorm kleine burgers van het mengsel en bak ze in olijfolie. Serveer ze in een blaadje sla en werk af met maïs en een schepje zure room. Serveer met de guacamole.
Notities

bron libelle

Deel dit Recept

Geef een reactie