Kreeft belle-vue

De klassieker onder de kreeft gerechten, Belle-Vue…wie lust dit nu niet?

Kreeft belle-vue
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Kreeft belle-vue
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4personen 15minuten 20minuten
Porties Prep Tijd
4personen 15minuten
Kook Tijd
20minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Maak een krachtige bouillon van alle groenten en kruid goed met de pepermolen, tijm, laurier, look en zout. Laat 10 minuten goed doorkoken. Leg de kreeft levend in het kokend water.
  2. Zet het vuur na 2 minuten lager en laat de kreeft 10 minuten sudderen. Snij eerst de staart in 2, haal darmkanaal, maag en koraal eruit. Breek dan de scharen.
  3. Serveer met koude groenten: sla, tomaatjes, geraspte worteltjes en een gekookt ei . Serveer met cocktailsaus of mayonaise waar je eventueel wat koraal onder gemengd hebt
Notities

bron vtmkoken PHuyesntruyt

Deel dit Recept

Geef een reactie