Kwark exotic

Een elegant dessert, boordevol verschillende smaken en texturen, maar toch makkelijk te bereiden. Licht, lief voor de lijn en bovenal… lekker.

Kwark exotic
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Kwark exotic
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Ingrediënten
Porties:
Ingrediënten
Porties:
Instructies
  1. Schep de mangoblokjes om met ½ tl limoensap (of voeg wat meer toe naar je eigen smaak) en de kokosrasp. Zet opzij in de koelkast.
  2. Rooster de pistachenoten in een droog pannetje en hak ze fijn (zonder er meel van te maken). Rooster vervolgens ook de kokosschilfers tot ze net bruin kleuren.
  3. Roer de passievruchtpulp en de kokosbloesemsuiker door de platte kaas.
  4. Verdeel de pistachenootjes over twee glaasjes, schep er de passievruchtkwark en vervolgens de mangosalade bovenop. Werk af met de geroosterde kokosschilfers en rasp er tot slot wat limoenzeste overheen.
Notities
Deel dit Recept

Geef een reactie