Lamsschenkel met paprika’s en kerstomaatjes

Maak genoeg, want ze gaan bijvragen! Kan ook in de tajine!

Lamsschenkel met paprika's en kerstomaatjes
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Lamsschenkel met paprika's en kerstomaatjes
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4pers 20min 1uur
Porties Prep Tijd
4pers 20min
Kook Tijd
1uur
Ingrediënten
Porties: pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Meng 1/2 kopje sojasaus, 1/2 kopje sherry, 1/2 kopje arachide olie, wat honing, 1 theelepel mosterd, 1 theelepel gemberpoeder, 1 theelepel mosterd, 1 geperst knoflookteentje, wat geplette peperkorrels en 1 gesnipperde ui voor de marinade.
  2. Laat 4 lamsschenkels minimum 2 uur marineren. Dep het vlees droog, verhit wat olie in een pan en bak het goudbruin.
  3. Maak 4 paprika's schoon, verwijder de zaadjes en zaadlijsten en snij in vier. Spoel 4 takjes troskerstomaatjes en dep ze droog.
  4. Leg de lamsschenkel in een braadslee met voldoende olie, strooi er 1 eetlepel gedroogde rozemarijn over en doe er 4 ongepelde knoflookteentjes bij. Laat 20 minuten garen in een voorverwarmde oven van 180° C.
  5. Leg de paprikastukken en kerstomaatjes bij de lamschenkels in de braadslee en lepel de geurige olie over de schenkels en de groenten. Laat nog 15 minuten verder garen.
Deel dit Recept

Geef een reactie