Lentegroentjes met truffelbouillon

Verrassend lekker!

Lentegroentjes met truffelbouillon
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Lentegroentjes met truffelbouillon
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 20minuten 30minuten
Porties Prep Tijd
4porties 20minuten
Kook Tijd
30minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Kook de groentjes één voor één beetgaar in water met zout en laat ze telkens afkoelen in ijswater. (niet meer dan 2 minuten koken)
  2. Breng het water, de boter, de truffeljus en truffelolie aan de kook en mix het geheel.
  3. Schik de gekookte groentjes in het bord en overgiet met de truffelbouillon.
Deel dit Recept

Geef een reactie