Lenteui soep met venkel

Een subtiele en simpele soep met dat vleugje zomers gevoel

Lenteui soep met venkel
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Lenteui soep met venkel
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
3porties 15minuten 30minuten
Porties Prep Tijd
3porties 15minuten
Kook Tijd
30minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Snij de groenten fijn en bewaar van de venkel het groen om de soep te garneren
  2. Verhit de olijfolie in de pan en bak op een medium vuur de groenten voor zo'n 15 minuten.
  3. Doe er dan het water bij en kook de soep voor nog zo'n 15 minuten. Kruid de groenten ook met peper en zout
  4. Haal van het vuur en mix de soep volledig door tot een vloeibare massa.
  5. Voor een vollere smaak kan je de room bijvoegen bij je soep
  6. Garneer de soep met het groen van de venkel en smakelijk
Deel dit Recept

Geef een reactie