Linguini met Krab in Pittige Wittewijnsaus

Krabpoten waar je het vlees moet uitzuigen, een pikant sausje, en pastaslierten waarmee jullie jullie beste ‘Lady en de Vagebond’-imitatie kunnen weggeven. Need we say more?

Linguini met Krab in Pittige Wittewijnsaus
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Linguini met Krab in Pittige Wittewijnsaus
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4pers 10min 10min
Porties Prep Tijd
4pers 10min
Kook Tijd
10min
Ingrediënten
Porties: pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Breng een grote pan met gezouten water aan de kook. Kook delinguine beetgaar, ongeveer 10 minuten. Giet de pasta af, 1 / 2 kopje pasta water; opzij zetten.
  2. Verhit ondertussen 2 el. . olie in een koekenpan op middelhoog vuur , voeg pancetta toe en kook, af en toe roeren, tot ze bruin en knapperig, ongeveer 3 minuten met behulp van een schuimspaan uit de pan, breng pancetta op een papieren handdoek beklede plaat;.
  3. Terug koekenpan op middelhoog vuur en voeg de knoflook en chili; af en toe roeren, tot ze goudbruin zijn, 3-4 minuten. Verhoog vuur hoog; voeg krab en wijn en breng aan de kook. onder voortdurend roeren, totdat de krab helder rood is en verwarmd door middel van, 3-4 minuten.
  4. Het kookvocht,v d pastamet zout en peper toe te voegen; met een tang, gooi totdat pasta is bedekt met saus. Voeg pancetta, de helft van de peterselie en bieslook, de citroenschil en het sap; erbij.
  5. Schep de pasta tot een schaal; besprenkel met de rest van de olie en garneer met de resterende peterselie en bieslook.
Notities

bron feeling

Deel dit Recept

Geef een reactie