Lolly’s van verse geitenkaas met zaadjes

Zalig puur hapje voor bij de apero!

Lolly's van verse geitenkaas met zaadjes
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Lolly's van verse geitenkaas met zaadjes
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Passieve Tijd
4personen 10minuten 60minuten/koelkast
Porties Prep Tijd
4personen 10minuten
Passieve Tijd
60minuten/koelkast
Ingrediënten
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Roer de geitenkaas in een kom los met een lepel en voeg de room toe. Voeg zout, peper en de hazelnotenolie toe en meng goed. Zet gedurende 1 uur in de koelkast.
  2. Doe het mengsel zaden in een diep bord. Vorm met uw handen bolletjes van het kaasmengsel ter grootte van een kleine walnoot. Rol ze snel door de zaden. Steek een cocktailprikker in elke bol en serveer.
Notities

vtm koken en aangeapst

Deel dit Recept

Geef een reactie