Mango-Chili kokosnoot garnalen

Dit gerecht is zo gemakkelijk te maken en ook snel dus ideaal voor een drukke dag.

Mango-Chili kokosnoot garnalen
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Mango-Chili kokosnoot garnalen
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 15minuten 10minuten
Porties Prep Tijd
4porties 15minuten
Kook Tijd
10minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Verhit de kokosolie in een pan.
  2. Stoof de ui voor enkele minuten.
  3. Voeg de knoflook erbij en stoof 2 minuten mee.
  4. Doe de garnalen erbij en stoof tot ze roze zien , gemiddeld een 5 tal minuten.
  5. Voeg de salie en chilipoeder en zeezout erbij en meng alles goed onder elkaar.
  6. Doe de mango en geraspte kokosnoot erbij mix onder elkaar en verwarm 3 minuten.
  7. Schik alles op het bord , doe er een scheutje citroensap over en werk af met de fijn gesneden koriander.
  8. Heerlijk met bloemkoolrijst erbij!
Deel dit Recept

Geef een reactie