Mangotaart

Kan dat eigenlijk wel? ja hoor deze taart is heel gezond en je maakt hem zonder oven.

Mangotaart
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Mangotaart
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd
8porties 150minuten
Porties Prep Tijd
8porties 150minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Je begint met de vulling.
  2. Wel de cashewnoten voor 15 min in lauw warm water.
  3. Doe daarna de cashewnoten met de mango, kokosolie en vanille in een keukenmachine.
  4. Mix tot er een gladde massa ontstaat.
  5. Schep de vulling in een kom en zet deze in de koelkast terwijl je de bodem maakt.
  6. Voor de bodem meng je in een keukenmachine de dadels, amandelen en boekweitmeel.
  7. Wanneer er een plakkerige massa is ontstaan kun je deze in een taartvorm doen.
  8. Ik heb een taartvorm van ongv 19cm doorsnee gebruikt.
  9. Kleiner kan ook, dan wordt de taart iets hoger.
  10. Indien je geen klein bakblik hebt zou je ook een ronde schaal met platte bodem kunnen gebruiken.
  11. Leg op de bodem van jet taartvorm bakpapier en schep de bodem van de taart hierop.
  12. Druk met een lepel of spatel plat.
  13. Je kunt deze iets vochtig maken wanneer het te veel blijft plakken, druk goed aan!
  14. Wanneer de bodem klaar is schep je de mango vulling op de taart en smeer je deze uit.
  15. Zet in de diepvries voor minimaal 2 uur.
  16. Je kunt de taart zeker twee weken in de diepvries bewaren.
  17. Als je de taart wilt eten raad ik je om deze 15 minuten van te voren uit de diepvries te halen. Dan is hij wat zachter en smaakt het heerlijk!
Deel dit Recept

Geef een reactie