Marrokaans gekruide zalm met citroen – yoghurt saus

Dit recept bewijst dat hoe simpel ze ook zijn , ze ongelooflijk lekker zijn !

Marrokaans gekruide zalm met citroen - yoghurt saus
Stemmen: 5
Score: 4.2
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Marrokaans gekruide zalm met citroen - yoghurt saus
Stemmen: 5
Score: 4.2
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 10minuten 10minuten
Porties Prep Tijd
4porties 10minuten
Kook Tijd
10minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. aat de zalmfilets een 10 tal minuten op kamertemperatuur komen.
  2. Mix al de kruiden voor de zalm behalve het zout en de peper onder elkaar.
  3. Doe aan elke zijde van de zalm peper en zout en rol dan de filets in de kruiden mix en bedekt ze er goed mee.
  4. Maak eerst de yoghurtsaus.
  5. Mix al de infrediënten voor de yoghurtsaus onder elkaar en zet even opzij.
  6. Verhit de olijfolie in een grote pan en bak de gekruide zalmfilets een 4 tal minuten op elke zijde.
  7. dien op met de citroen - yoghurtsaus erop en top af met wat korianderblaadjes.
  8. Heerlijk met wat bloemkoolrijst erbij of zalige ovengroentjes
Deel dit Recept

Geef een reactie