Mediterraanse veggie pitasalade

Pitta zonder vlees? Ja het kan!

Mediterraanse veggie pitasalade
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Mediterraanse veggie pitasalade
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2porties 15minuten 5minuten
Porties Prep Tijd
2porties 15minuten
Kook Tijd
5minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Mix het citroensap , de olijfolie en het zout onder elkaar.
  2. Voeg het samen met de tomaten , komkommer , kikkererwten , munt , peterselie en lentui onder elkaar in een grote kom.
  3. Zet de oven op grillstand en rooster de pittabroodjes voor zo'n 5tal minuten.
  4. laat ze even afkoelen en scheur ze in stukjes.
  5. Mix deze onder de salade en smakelijk!
Deel dit Recept

Geef een reactie