Meloen – druiven punch met lavendel

Decoreer met verschillende kleuren meloen voor een kleurrijk effect.

Meloen - druiven punch met lavendel
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Meloen - druiven punch met lavendel
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd
8porties 30minuten
Porties Prep Tijd
8porties 30minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Snij alle meloenen doormidden en maak met behulp van een pomme parisienneboor meloenballetjes.
  2. Haal de lavendelbloemen van de stelen en breng deze met het water en de suiker aan de kook. Laat dit 10 minuten trekken.
  3. Zeef daarna de lavendel eruit en laat het kookvocht afkoelen.
  4. Schil de limoen en doe deze met de witte druiven in de fruitpers.
  5. Voeg het sap aan het lavendelvocht toe en koel het terug met ijsblokjes.
  6. Schenk alles vervolgens in een grote kan en vul aan met de meloenballetjes.
  7. Garneer eventueel met stokjes lavendel.
  8. Geniet van een heerlijk koud glas meloen-druivenpunch!
Notities

Dit recept werd ons gedeeld door  https://www.facebook.com/ThePhilipsChef/?fref=ts

Deel dit Recept

Geef een reactie