Mosselen in papillot met wit bier

We durven wel eens over het hoofd zien dat schaal- en schelpdieren op de barbecue geen enkel probleem vormen.

Mosselen in papillot met wit bier
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Mosselen in papillot met wit bier
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 10minuten 5minuten
Porties Prep Tijd
4porties 10minuten
Kook Tijd
5minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Doe de vellen aluminium in vier soepkommen.
  2. Snij de ui, selder, peterselie en look fijn.
  3. Schik de gesneden ui, look, selder en gehakte peterselie op de aluminium. Leg er de mosselen op. Strooi er eventueel wat mosselkruiden over of kruid met peper en zout.
  4. Verdeel de 2 dl wit bier over de vier papillotten.
  5. Plooi ze dicht, zodat er zeker geen vloeistof uit kan.
  6. Plaats ongeveer 5 à 10 minuten op een hete barbecue of stop 10 à 12 minuten in de voorverwarmde oven op 180 graden Celsius.
  7. Haal de papillotte uit de oven.
Notities

Recept door  P Huysentruyt

Deel dit Recept

Geef een reactie