Mosselen in rode curry met kokossambal

Deze mosselen in rode curry zijn een knaller! Met de Thaise smaakmakers in de saus en de kokossambal die erbij geserveerd wordt, waan je je meteen op een tropisch eiland. En dat in slechts een half uurtje kooktijd… Perfect voor na een drukke werkdag.

Mosselen in rode curry met kokossambal
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Mosselen in rode curry met kokossambal
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2porties 10minuten 20minuten
Porties Prep Tijd
2porties 10minuten
Kook Tijd
20minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Maak eerst de kokossambal.
  2. Meng alle ingrediënten met 1 el van de kokosmelk.
  3. Zet apart tot gebruik.
  4. Verhit een scheutje arachide-olie in een grote kookpot.
  5. Bak er de currypasta in aan tot deze zich helemaal mengt met de olie en begint te geuren.
  6. Blus met de rest van de kokosmelk en vissaus en breng aan de kook.
  7. Voeg de mosselen toe, zet het deksel op de pan en laat enkele minuten stomen.
  8. Schud op en laat nog een minuutje verder garen.
  9. Check of de mosselen open zijn. Zo niet, kan je ze nog wat langer laten garen.
  10. Neem van het vuur en verdeel er de korianderblaadjes over.
  11. Serveer de mosselen in rode curry met limoenpartjes en kokossambal.
Notities

Bron: The new easy van Donna Hay

Deel dit Recept

Geef een reactie