Mosselen met lookboter en witte wijn

Wil je graag een variatie op de mosselen natuur? Voeg dan wat lookboter toe.

Mosselen met lookboter en witte wijn
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Mosselen met lookboter en witte wijn
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 15minuten 10minuten
Porties Prep Tijd
4porties 15minuten
Kook Tijd
10minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Snij de sjalot en look grof. Cutter sjalot, look, peterselie met goede boter. Kruid goed met peper en zout. Rol op en zet even koud.
  2. Snij de ajuin, selder en wat peterselie grof. Was de mosselen.
  3. Stoof ajuin, selder en peterselie aan. Voeg tijm en laurier toe.
  4. Stoof de gewassen mosselen mee en bevochtig met witte wijn. Laat ze 10 minuten garen onder deksel.
  5. Lepel de lookboter over de mosselen.
Notities

Recept door Piet Huysentruyt

Deel dit Recept

Geef een reactie