Mosterdsoep

Een heerlijke romige en milde soep !

Mosterdsoep
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Mosterdsoep
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 5minuten 20minuten
Porties Prep Tijd
4porties 5minuten
Kook Tijd
20minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Bak het spek in een pan lekker krokant , haal de spekblokjes eruit en laat uitlekken op wat keukenpapier.
  2. Laat boter smelten in de kookpot. Stoof de ajuin voor 5 minuten e, besprenkel de ajuin met de bloem. Kook de ui met bloem voor zo'n 2 minuten zodat de bloemige smaak weg is en hij een beetje naar koekjes ruikt.
  3. Voeg de chilivlokken erbij en roer nog 1 minuutje om en voeg er dan de mosterd en groentenbouillon bij.
  4. breng alles aan de kook en draai het vuur dan klein. Mix alles voorzichtig fluweelzacht. Voeg de geitenkaas en kookroom erbij en roer tot de kaas gesmolten is.
  5. Voeg de spekblokjes erbij en laat nog een minuutje sudderen. Garneer de soep voor opdienen met wat peterselie
Deel dit Recept

Geef een reactie