Mousse van gerookte zalm met zalmkaviaar

Feest met deze heerlijke mousse…als dip met bv rauwe groentjes en heerlijk passend bij champagne!

Mousse van gerookte zalm met zalmkaviaar
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Mousse van gerookte zalm met zalmkaviaar
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Passieve Tijd
4personen 15minuten 20min frigo
Porties Prep Tijd
4personen 15minuten
Passieve Tijd
20min frigo
Ingrediënten
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Pureer de gerookte zalm met 1dl slagroom en duw de puree door een zeef.
  2. Meng met de plattekaas en de geraspte mierikswortel.
  3. Klop de rest van de slagroom op en spatel door de crème van gerookte zalm.
  4. Breng op smaak met het citroensap, peper en zout. Verdeel over vier kommetjes of schaaltjes en zet 20 minuten koel weg.
  5. Werk de mousse van gerookte zalm vlak voor het serveren af met zalmkaviaar en plukjes dille.
Notities

recept aangepast lekker koken

Deel dit Recept

Geef een reactie