Noedels met kippendijfilet , zeekraal en shiitake

Een heerlijk gerecht en zo klaar!

Noedels met kippendijfilet , zeekraal en shiitake
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Noedels met kippendijfilet , zeekraal en shiitake
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 5minuten 15minuten
Porties Prep Tijd
4porties 5minuten
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Snijd de kip in stukken en maak een marinade van de sojasaus, sambal en knoflook.
  2. Meng de marinade met de kip en laat intrekken.
  3. Bereid de noedels volgens verpakking en laat deze uitlekken.
  4. Meng daarna met 1 eetlepel sesamolie.
  5. Verwarm de Airfryer voor op 200 graden.
  6. Bak de kip 6 minuten op 200 graden en schud een paar keer flink.
  7. Voeg de paddestoelen, ui, taugé en zeekraal toe en bak 5 minuten mee.
  8. Voeg de noedels toe bak deze samen met de groenten en kip nogmaals 5 minuten.
  9. Bestrooi het wokgerecht daarna met sesamzaadjes.
  10. Eet smakelijk!
Notities

Recept door Martin Senders ( The Philips Chef )

Deel dit Recept

Geef een reactie