Notenballetjes met geitenkaas en chilidipsaus

FavoriteLoadingAan favoriete recepten toevoegen
Heerlijk aperitieven
Notenballetjes met geitenkaas en chilidipsaus
Stemmen: 1
Score: 4
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Notenballetjes met geitenkaas en chilidipsaus
Stemmen: 1
Score: 4
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2portie 15minuten 15minuten
Porties Prep Tijd
2portie 15minuten
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Porties: portie
Ingrediënten
Porties: portie
Instructies
  1. Hak de noten fijn. Pel en snij de rode ui zeer fijn. Hak ook de peterselie fijn.
  2. Meng de noten met de fijngesneden rode ui, gemalen kaas, geitenkaas, eitjes, peterselie. Kruid met peper en zout. Voeg het paneermeel toe. Meng goed. Is het niet stevig genoeg? Voeg dan nog wat toe. Dit hangt af van de grootte van de eitjes of de soort geitenkaas.
  3. Verwarm de oven voor op 180°C. Verdeel het deeg in porties en rol tot balletjes ter grootte van een kleine pingpongbal. Leg op wat bakpapier of een bakmatje op een bakplaat.
  4. Bak 15 minuten in de voorverwarmde oven.
  5. Meng ondertussen de mayonaise met de pikante chilisaus.
  6. Serveer de balletjes lauwwarm met de dipsaus.
Deel dit Recept

3 thoughts on “Notenballetjes met geitenkaas en chilidipsaus”

  1. Detje Vangoidsenhoven zegt:

    fantastisch receptje….heerlijk

    1. Miranda Renders zegt:

      geniet ervan 🙂

  2. Ilse Cordier zegt:

    paneermeel in combinatie met geitenkaas ? is dit PN-proof ?

Geef een reactie