Notenbrood met wortel en appel

Een gezond maar vooral een heel lekker brood dat perfect op een paastafel past

Notenbrood met wortel en appel
Stemmen: 1
Score: 3
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Notenbrood met wortel en appel
Stemmen: 1
Score: 3
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd Passieve Tijd
6porties 20minuten 45minuten 10minuten
Porties Prep Tijd
6porties 20minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
45minuten 10minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Mix alle droge ingrediënten , inclusief de kokosbloesemsuiker in een grote kom.
  3. Rasp de wortels en appels en mix deze samen met de zeste van de appelsien onder de droge ingrediënten en mix alles goed onder elkaar.
  4. Klop de eieren op , mix ze toe onder de havermelk en giet dit mengsel bij de droge ingrediënten en roer alles goed onder elkaar.
  5. Spray de cakeblik in met kookspray en giet het mengsel in de bakvorm. Zet deze voor ongeveer 45 minuten in de oven. De cake is klaar als het deeg droog is , dit kan je testen door een staaf erin te steken en te zien of er deeg aanplakt of niet.
  6. Haal de cake uit de oven en laat hem 10 minuten afkoelen eer je hem uit de vorm haalt. Smakelijk
Deel dit Recept

Geef een reactie