Omelet wrap met kipfilet en spinazie

Een mooi en gezonde lunch…zowel warm als koud te eten….

Omelet wrap met kipfilet en spinazie
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Omelet wrap met kipfilet en spinazie
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
1wrap 5minuten 10minuten
Porties Prep Tijd
1wrap 5minuten
Kook Tijd
10minuten
Ingrediënten
Porties: wrap
Ingrediënten
Porties: wrap
Instructies
  1. Kluts de eieren samen met de peterselie, en peper naar smaak.
  2. Verwarm een klein scheutje olie in de koekenpan en schenk het ei in de pan.
  3. Draai het vuur zacht en laat het ei gaar worden.
  4. Als het ei gestold is, draai je het vuur uit.
  5. Laat de omelet even afkoelen.
  6. Schil de avocado en was de komkommer, snij deze in reepjes.
  7. Plet een 1/2 avocado en smeer deze uit over de omelet wrap.
  8. De andere helft van de avocado snij je in repen.
  9. Leg nu de plakken kipfilet op de avocado, dan wat spinazie en als laatste de reepjes komkommer.
  10. Oprollen en smakelijk.
Deel dit Recept

Geef een reactie