Oostends vispannetje

Laat het U smaken! Elk zn potje!

Oostends vispannetje
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Oostends vispannetje
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd Passieve Tijd
4pers 20minuten 20minuten 25min oven
Porties Prep Tijd
4pers 20minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
20minuten 25min oven
Ingrediënten
Porties: pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de wortelen en prei in fijne juliette. Fruit aan en kruid met peper en zout. Blus met de witte wijn, voeg het verkruimelde visbouillonblokje en 100 ml water toe. Voeg de room toe en roer om. Laat zachtjes pruttelen tot de wortel beetgaar is.
  2. Kook de aardappelen in gezouten water gaar en pureer ze met boter en melk. Breng op smaak met nootmuskaat en schep de puree in een spuitzak.
  3. Vet kleine ovenschoteltjes in met boter, leg er in het midden de verschillende soorten visblokjes in. Spuit puree langs de rand. Lepel de groenten met de saus in het midden, over de vis. Bestrooi met de geraspte kaas.
  4. Zet de schoteltjes 20 à 25 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C tot de kaas mooi gratineert. Bestrooi met de garnalen en serveer.
Notities

bron libelle

Deel dit Recept

Geef een reactie