Ovengerechtje met spruitjes, geitenkaas en ricotta

FavoriteLoadingAan favoriete recepten toevoegen

Er bestaat geen lekkerder manier om spruitjes te eten

Ovengerechtje met spruitjes, geitenkaas en ricotta
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Ovengerechtje met spruitjes, geitenkaas en ricotta
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 20minuten 40minuten
Porties Prep Tijd
4porties 20minuten
Kook Tijd
40minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Kook de spruitjes beetgaar in een bodem kokend water. Houd er 4 opzij en snijd de andere spruitjes in vieren.
  2. Plet de geitenkaas en de ricotta in een kom. Doe er het geplette teentje knoflook, de melk en de losgeklopte eieren bij en breng op smaak met peper. Voeg als laatste de spruitjes toe en meng alles goed door elkaar zodat de spruiten min of meer fijngestampt worden. Giet er de melk bij (de melk kan eventueel weggelaten worden).
  3. Giet het mengsel in 4 ovenschaaltjes of stoofpannetjes en versier met een spruitje.
  4. Zet het gerecht 30 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C tot er zich een goudbruin korstje vormt.
Notities
Deel dit Recept

Geef een reactie