Ovenschotel met aardappel en courgette

Heerlijke vegetarische ovenschotel maar ook lekker met een stukje vis erbij!

Ovenschotel met aardappel en courgette
Stemmen: 2
Score: 3.5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Ovenschotel met aardappel en courgette
Stemmen: 2
Score: 3.5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 20minuten 40minuten
Porties Prep Tijd
4porties 20minuten
Kook Tijd
40minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Boen de aardappelen schoon en spoel de courgette. Snij beide in flinterdunne plakjes. Kook de aardappelen 8 minuten in lichtgezouten water, giet af en laat uitlekken.
  3. Beboter een ovenschaal en schik er dakpansgewijs rijen aardappelen en courgette in.
  4. Meng de bouillon met de room, de parmezaan, peper en zout. Schenk dit over de groenten en zet 20 minuten in de oven.
  5. Snij de mozzarella in plakjes en verdeel ze over het gerecht.
  6. Zet opnieuw 20 minuten in de oven.
  7. Garneer voor het serveren met geroosterde pijnboompitten en een handje rucola.
Deel dit Recept

Geef een reactie