Ovenschotel met kabeljauw en asperges

Een heerlijke gezonde ovenschotel

Ovenschotel met kabeljauw en asperges
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Ovenschotel met kabeljauw en asperges
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 10minuten 20minuten
Porties Prep Tijd
4porties 10minuten
Kook Tijd
20minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Verdeel de groene asperges over een ovenschaal en bestrooi met een scheut olijfolie en een snuf zout.
  2. Rooster 10 minuten in de oven.
  3. Maak in de tussentijd een mengsel van amandelmeel, zout en peper . Haal de schaal uit de oven en leg de kabeljauwfilets op de groene asperges.
  4. Verdeel het paneermengsel over de filets en zet de schaal voor 10 – 12 minuten terug in de oven.
  5. Serveer met een salade
Deel dit Recept

Geef een reactie