Oventomaten met rijst-linzenvulling

FavoriteLoadingAan favoriete recepten toevoegen

t’Moet nie steeds gehakt zijn om tomaten op te vullen, ook met gezonde koolhydraten is dit lekker!En vegetarisch!

Oventomaten met rijst-linzenvulling
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Oventomaten met rijst-linzenvulling
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd Passieve Tijd
4pers 15minuten 25minuten 15min oven
Porties Prep Tijd
4pers 15minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
25minuten 15min oven
Ingrediënten
Porties: pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 200° C.
  2. Kook de linzen 20 à 25 minuten in water met een beetje zout. Giet af, laat uitlekken en meng met de rijst.
  3. Hak de blaadjes van het basilicum fijn en meng ze door de rijst. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Snij een kapje van de tomaten en hol ze uit met een koffielepel. Vul ze met het rijst-linzenmengsel en schik ze in een ingevette ovenschaal. Zet 15 minuten in de oven.
  5. Roer wat roze peper en een snuifje zout door de room en serveer de saus bij de tomaten.
Notities

bron goed gevoel

Deel dit Recept

One thought on “Oventomaten met rijst-linzenvulling”

  1. Elke Geeroms zegt:

    Beste,
    Moet ik hierbij mijn room opwarmen?
    Mvg,
    Elke.

Geef een reactie