Paasbrood met pistachenoten

Dit is iets waarvan ik vind dat dit echt niet kan ontbreken met Pasen. Paasbrood!

Paasbrood met pistachenoten
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Paasbrood met pistachenoten
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
1 brood 15minuten 40minuten
Porties Prep Tijd
1 brood 15minuten
Kook Tijd
40minuten
Ingrediënten
Porties: brood
Ingrediënten
Porties: brood
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 175 graden.Voeg het amandelmeel, de rasp, baking soda en kaneel bij elkaar. Klop de 5 eieren los in een aparte kom en voeg het in twee delen toe aan het meel. Voeg daarna de rest van de ingrediënten toe en schep het door elkaar. Bekleed de bakvorm met bakpapier en schep het deegmengsel in de bakvorm en bestrooi het met fijngehakte pistachenoten. Zet de vorm in het midden van de oven, en bak het paasbrood in 35 – 40 min gaar.
  2. Als het klaar is, laat het paasbrood even een beetje afkoelen en daarna kun je het paasbrood zo aan het bakpapier uit de vorm tillen.
  3. TIP: Smeer de bakvorm een beetje in met kokosolie voor het bekleden van de bakvorm, dan blijft het bakpapier goed plakken!
  4. Je kan ook de pistachenootjes bovenop het paasbrood vervangen door amandelschaafsel.
Deel dit Recept

Geef een reactie