Paddestoel gevuld met avocadomousse en scampi
Keuken
Feest recepten
,
Pascale Naessens Proof
Porties
Prep Tijd
16
porties
15
minuten
Kook Tijd
7
minuten
Porties
Prep Tijd
16
porties
15
minuten
Kook Tijd
7
minuten
Ingrediƫnten
16
garnalen
ondooit met staart nog aan
16
kastanjechampignon
3
avocado’s
1
citroen
sap ervan
snuif
zeezout
snuif
cayennepeper
2
el
ghee
Instructies
Verwarm de oven voor op 220 graden
Borstel de champignons proper en verwijder voorzichtig de steeltjes.
Smeer de champignons en garnalen in met de ghee. Leg ze allemaal op de bakplaat
Bak ze af in ongeveer 7 minuten , de garnalen moeten mooi roze zien.
Plet ondertussen de avocado’s samen met het citroensap , zeezout en cayennepeper.
Haal de champignons en garnalen uit de oven.Laat ze even afkoelen.
Doe dan wat avocado moes op de champignons en dresseer de garnaal erbovenop.