Pannenkoekjes met limoen-yoghurtdip

Maak deze koekjes eens van bloemkool als gezond tussendoortje voor jezelf,  of snoepje voor de kids. Of serveer ze bij de vis of vleesschotel…

Pannenkoekjes met limoen-yoghurtdip
Stemmen: 1
Score: 4
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Pannenkoekjes met limoen-yoghurtdip
Stemmen: 1
Score: 4
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4pers 15minuten 4min bakken
Porties Prep Tijd
4pers 15minuten
Kook Tijd
4min bakken
Ingrediënten
Porties: pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Meng de ingrediënten voor de dip door elkaar en zet ’m in de koelkast tot gebruik.
  2. Prak de bloemkool fijn en doe ’m in de mengkom van de keukenrobot, samen met de bloem, eieren, peterselie en wat kurkuma en komijn. Mix glad en voeg eventueel een scheutje volle melk toe om het beslag wat smeuïger te maken. Kruid met peper en zout.
  3. Verhit een koekenpan, doe er wat olijfolie in en bak 3 pannenkoekjes van telkens 2 eetlepels beslag. Keer ze na 2 minuten om en bak ze in nog eens 2 minuten goudbruin en gaar. Laat uitlekken op keukenpapier onder alumini- umfolie tot alle pannenkoekjes gebakken zijn. Serveer met de limoen-yoghurtdip.
Notities

bron gezond leven

Deel dit Recept

Geef een reactie