Parelhoen met paddenstoelen

Deze parelhoen, een edele gevogelte soort, serveer je met een rijke romige champignonsaus.

Parelhoen met paddenstoelen
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Parelhoen met paddenstoelen
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 20minuten 30minuten
Porties Prep Tijd
4porties 20minuten
Kook Tijd
30minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Kruid de parelhoenfilets met peper en zout. Braad ze kort rondom aan in de olie. Leg er de tijm bij. Laat ze, half afgedekt, 20 minuten op een zacht vuur verder garen.
  2. Bak de paddenstoelen kort op een hoog vuur. Doe er de knoflook bij en kruid af met peper en zout. Laat ze op een zacht vuurtje verder garen.
  3. Schep de parelhoenfilets uit de pan en wikkel ze in aluminiumfolie. Blus de pan met de bouillon. Breng aan de kook en doe er de sjalot bij. Laat tot de helft inkoken.
  4. Zeef de bouillon. Breng de saus weer aan de kook en doe er de haverroom bij. Laat inkoken en kruid bij met peper en zout.
  5. Meng de paddenstoelen onder de hete roomsaus.
  6. Verdeel de parelhoenfilets met de paddenstoelensaus over de borden. Werk af met de peterselie en serveer.
Notities
Deel dit Recept

Geef een reactie