Parmezaanchips met caesarsalade

Dit is nu eens een hapje met allures!

Parmezaanchips met caesarsalade
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Parmezaanchips met caesarsalade
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4personen 15minuten 10minuten
Porties Prep Tijd
4personen 15minuten
Kook Tijd
10minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180° C. Strooi de kaas in kleine hoopjes van 3 tot 4 cm diameter op een met bakpapier bedekte bakplaat. Zet ongeveer 5 minuten in de oven, tot de kaas gesmolten is. Laat even afkoelen en leg de chips op een rolstok of op de ronde kant van een glas. Laat ze verder afkoelen.
  2. Snij het brood – zonder korsten – in kleine dobbelsteentjes. Verdeel ze over een bakblik en besprenkel lichtjes met olie. Bak de croutons in ongeveer 5 minuten goudbruin in de oven. Laat ze afkoelen.
  3. Spoel de sla, zwier goed droog en snij hem klein.
  4. Pel de knoflook. Mix de eidooier met de mosterd, de knoflook, de ansjovis, 2 tot 3 eetlepels water en de balsamicoazijn glad in de keukenmachine. Schenk er straalsgewijs olijfolie bij en draai tot een romige dressing. Breng op smaak met zout en citroensap.
  5. Giet de dressing over de sla en vermeng. Verdeel de salade over de parmezaanchips. Werk af met croutons en stukjes ansjovis.
Notities

bron libelle

Deel dit Recept

Geef een reactie