Passionata Royal

Deze combinatie van karamel met passievruchten en lavendel is een heerlijke zomerse traktatie.

Passionata Royal
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Passionata Royal
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
8porties 10minuten 20minuten
Porties Prep Tijd
8porties 10minuten
Kook Tijd
20minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Maak eerst de karamel door de suiker met 1 dl water te verhitten op een middelhoog vuur.
  2. Let op dat de karamel niet te donker wordt!
  3. Wanneer hij goudbruin wordt kan je de bodem van de pan het beste in koud water dompelen zodat hij meteen afkoelt.
  4. Pers nu de sinaasappels en de citroen uit en doe dit sap in de afgekoelde karamel.
  5. Let op, dit kan spetteren!
  6. Zet de pan weer op het vuur en laat het koken tot je een mooie dikke siroop hebt.
  7. Doe de siroop in een hittebestendige kom en laat deze afkoelen.
  8. Halveer de passievruchten en schep de pulp eruit in een hoge staafmixer beker.
  9. Voeg de siroop en de melk toe en blend het geheel mooi tot een shake.
  10. Doe het ijs in de glazen en vul ze aan met de shake.
  11. Trek de lavendelbloemen van de lavendeltakjes en strooi deze over de glazen.
Notities

Dit recept werd ons gedeeld door  https://www.facebook.com/ThePhilipsChef/?fref=ts

Deel dit Recept

Geef een reactie