Pasta alla Norma

Pasta alla Norma
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Pasta alla Norma
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
3porties 30minuten 30minuten
Porties Prep Tijd
3porties 30minuten
Kook Tijd
30minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Snijd de aubergines in schijfjes. Overstrooi ze met flink wat zout en zet ze 20 min opzij tot alle vocht eruit getrokken is.
  2. Spoel ze vervolgens zorgvuldig af en doe dan de aubergines in een kom met de oregano, chilivlokken, olijfolie, peper en zout. Meng alle ingrediënten goed.
  3. Snij de basilicum fijn. Pers ook de teentjes knoflook.
  4. Zet een ruime pan op het vuur met een stevige scheut olijfolie en doe er de aubergine in.
  5. Roerbak gedurende een achttal minuten en voeg dan een klein beetje olijfolie toe zodat je ook de look kan gaan meewokken voor nog een tweetal minuten.
  6. Haal vervolgens je blik tomatensaus boven en doe deze, samen met de rode wijnazijn, in de pan.
  7. Laat de saus sudderen en indikken gedurende 20 minuten.
  8. Voeg de laatste 2 minuten je mascarpone en de fijngehakte basilicumblaadjes toe aan de saus.
  9. Kook ondertussen de pasta af volgens de gebruiksaanwijzing a la dente
Deel dit Recept

2 reacties

    1. Author

      oeps nee dat moet 50 gram zijn hahaha , bedankt voor de opmerking 😉

Geef een reactie