Pasta met boontjes en asperges en walnoten

FavoriteLoadingAan favoriete recepten toevoegen

Een vreemde combi maar een Oooo zo lekkere!

Pasta met boontjes en asperges en walnoten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Pasta met boontjes en asperges en walnoten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4pers 10minuten 10minuten
Porties Prep Tijd
4pers 10minuten
Kook Tijd
10minuten
Ingrediënten
Porties: pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Kook de spaghetti beetgaar in gezouten water.
  2. Kook de asperges en sperzieboontjes 7 minuten, giet af en besprenkel met de notenolie.
  3. Rooster de walnoten in een pan met antiaanbaklaag. Vermeng de spaghetti met de asperges, de boontjes, de walnoten, de mozzarella, de rucola en de parmezaan.
  4. Breng nog even op smaak met peper en zout.
Notities

bron libelle

Deel dit Recept

Geef een reactie