Pasta Puttanesca

Deze vegan pasta is een perfecte maaltijd die meer heeft dan alleen een volle , heerlijke en pittige smaak. Ze is ook lekker en gezond!

Pasta Puttanesca
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Pasta Puttanesca
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
6porties 20minuten 30minuten
Porties Prep Tijd
6porties 20minuten
Kook Tijd
30minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Hak de tomaten in groffe stukken en mix deze met de basilicum , peterselie , oregano, karpers , olijven en citroensap en zet even opzij.
  2. Verhit de olijfolie en bak de ajuin op een middelmatig vuur voor zo'n 10 minuten tot ze licht bruin is.
  3. Voeg de look en chili vlokken erbij en bak 2 minuten
  4. Zet het vuur iets lager en voeg de tomatenmix erbij.
  5. Laat de saus voor zo'n 25 minuten sudderen.
  6. Kook ondertussen de pasta af volgens gebruiksaanwijzing.
  7. Kruid de saus af naar smaak met wat zwarte peper en dien op.Smakelijk
  8. De saus kan je voor een week bewaren in de ijskast
Deel dit Recept

Geef een reactie