Pastasalade met druiven en broccoli

Deze salade mag op warme dagen zeker niet ontbreken op je tafel

Pastasalade met druiven en broccoli
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Pastasalade met druiven en broccoli
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd Passieve Tijd
6porties 25minuten 10minuten 3uur
Porties Prep Tijd
6porties 25minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
10minuten 3uur
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden
  2. Doe de gehalveerde pecannoten op een bakplaat en rooster ze in de oven voor zo'n 7 minuten , hussel ze halverwege even om.
  3. Kook de pasta al denté af volgens de gebruiks aanwijzing
  4. Versnij ondertussen de broccoli in hele kleine roosjes.
  5. Mix de mayonaise , honing , fijngesneden rode ui , rode wijnazijn en het zout doed onder elkaar tot een romige dressing
  6. Doe in een grote kom de warme pasta , broccoli roosjes en de druiven , mix onder elkaar , dek af met fomie en zet deze voor 3 uur opzij.
  7. Doe na 3 uur de pecannoten en dressing erbij mix onder elkaar en serveer. Lekker met een volkoren broodje erbij.
Deel dit Recept

Geef een reactie