Penne met kippenworst en oven tomaten

Het ideale comfortfood voor mij. Een kommetje pasta met heerlijke smaken

Penne met kippenworst en oven tomaten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Penne met kippenworst en oven tomaten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 15minuten 1uur
Porties Prep Tijd
4porties 15minuten
Kook Tijd
1uur
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 225 graden .
  2. Bekleed een bakplaat met bakpapier , doe daarop 6 tenen knoflook , de gehalveerde tomaten , zout , peper en 1 el olijfolie.
  3. Mix alles onder elkaar en bak in de oven voor 45 minuten.
  4. Kook ondertussen de pasta af volgens gebruiksaanwijzing en bewaar een 70 ml van het kookwater wanneer je de pasta afgiet.
  5. Bak ondertussen ook de kippenborsten bruin in zo'n 10 minuten in de airfryer. 5 minuten op 180 graden en 5 minuten op 160 graden. Snij de worst in stukjes.
  6. Doe het tomatenmengsel , pasta en worst in een grote pan en hussel alles onder elkaar.
  7. Snij de basilicum in repen , sprenkel nog olijfolie over de pasta en werk af met de basilicum erover. Smakelijk !
Deel dit Recept

Geef een reactie