Pesto pizza met kip en rode druiven
Porties Prep Tijd
6porties 15minuten
Kook Tijd
50minuten
Porties Prep Tijd
6porties 15minuten
Kook Tijd
50minuten
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Verhit de oven voor op 220 graden
  2. Verhit je braadpan met wat olijfolie en bak je kipfilets gedurende 10 per zijde gaar en laat afkoelen
  3. Bekleed dan je bakplaat met bakpapier en leg daarop je pizzadeeg.
  4. Besmeer je pizzabodem met de pesto.
  5. Scheur de afgekoelde kip in grove stukken met een vork.
  6. Verdeel de druiven en kip over de pesto.
  7. Verdeel daarover de knoflook en pecorino.
  8. Kruid af met een snuifje peper en schuif in de oven voor zo’n 20 minuten tot de pizzakorst goudbruin is.
  9. Haal uit de oven besprenkel de bosui erover en dien op