Pindakaas – quinoa granola

Een smakelijke mix van pindakaas, quinoa en ahornsiroop, deze knapperige granola is perfect op je favoriete yoghurt, havermout en nog veel meer! De manieren om ervan te genieten zijn eindeloos, dus ga koken!

Pindakaas - quinoa granola
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Pindakaas - quinoa granola
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd Passieve Tijd
4porties 20minuten 25minuten 10minuten
Porties Prep Tijd
4porties 20minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
25minuten 10minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 220 graden
  2. Week de quinoa voor 10 minuten in warm water en spoel deze daarna zeer goed af
  3. Mix in een kom de quinoa en kokosvlokken goed onder elkaar. Voeg er daarna de kokosolie en pindakaas erbij en mix het tot een glad mengsel
  4. Mix er dan de ahornsiroop en kaneel er goed onder
  5. Giet alles uit op op een bakplaat die bekleed is met bakpapier. Gebruik een spatel om alles uit te smeren tot een gelijkmatige laag
  6. Bak deze granola of in de oven voor zo'n 25 minuten , check achter 20 minuten al of hij niet te donker wordt
  7. Laat hem afkoelen en breek alles in grove stukken met je hand. Smakelijk
Deel dit Recept

Geef een reactie