Pittige chia crackers

FavoriteLoadingAan favoriete recepten toevoegen

Lekker gezond tussendoortje en helemaal niet moeilijk te maken

Pittige chia crackers
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Pittige chia crackers
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
12porties 15minuten 20minuten
Porties Prep Tijd
12porties 15minuten
Kook Tijd
20minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 150 graden
  2. Snijd de rode peper en de knoflook heel fijn
  3. Doe de boekweitmeel, lijnzaad, amandelmeel, agave siroop, rode peper, knoflook, chiazaad en zout in een kom en roer goed door met een garde
  4. Daarna doe je steeds 2 el water erbij en goed blijven roeren tot het een stevig deeg is geworden
  5. Leg het deeg op een stuk bakpapier en vouw het er weer over heen, rol met een deegroller er overheen tot de gewenste dikte
  6. Snijd met een pizzasnijder het deeg in stukken (de grote die je voor de cracker wilt)
  7. Plaats het deeg voor 15-20 minuten in de oven
Deel dit Recept

Geef een reactie