Pittige pindakaas noedels

Deze snelle Aziatisch geïnspireerde noodel-schotel komt in een flits samen.

Pittige pindakaas noedels
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Pittige pindakaas noedels
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 20minuten 25minuten
Porties Prep Tijd
4porties 20minuten
Kook Tijd
25minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Kook de noedels in een pot gezouten water af volgens de instructies en zet ze even opzij
  2. Verhit in een wokpan 1 eetlepel kokosolie en voeg er de knoflook , gember en rode peper erbij en bal deze voor 2 minuten
  3. Voeg de kippenblokjes erbij en bak deze mee voor 5 minuten , voeg dan de paprika geraspte wortel en peultjes erbij en wok alles voor nog zo'n 5 minuten op een hoog vuur en continu omroerend
  4. Haal alles even uit de wokpan en doe het in een andere pot en zet even opzioj
  5. Verhit de overige lepel kokosolie , doe de gekookte noedels in de wokpan en verhit ze voor 2 minuten
  6. Doe de sojasaus , pindakaas , sesamolie , witte wijnazijn en water bij de noedels en kook alles voor een tweetal minuten totdat de pindakaas is gesmolten
  7. Als je de saus de dik vind kan je er enkele eetlepels water bijvoegen.
  8. Doe nu de kipblokjes en groenten bij de noedels en saus en mix alles onder elkaar en verwarm voor enkele minuten , voeg als laatste de bosui ringetjes erbij
  9. Dien op en top je gerechtje af met wat gesneden koriander en pindanoten
Deel dit Recept

Geef een reactie