Pittige tomatensaus

Homemade tomatensaus, zonder suikers en bewaarmiddelen! Kan je bij al je vis-, vlees- en pastaschotels serveren! Bewaren kan max 2 maand in glazen pot op een koele, droge en donkere plaats. Of gewoon in de frigo. ( goed voor 2 liter saus!)

Pittige tomatensaus
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Pittige tomatensaus
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2liter 10minuten 40minuten
Porties Prep Tijd
2liter 10minuten
Kook Tijd
40minuten
Ingrediënten
Porties: liter
Ingrediënten
Porties: liter
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Was de tomaten, ontkroon ze en snij in grote stukken.
  3. Hak de knoflook en de kruiden fijn.
  4. Snij de pepertjes met zaadjes in, in kleine ringen.
  5. Plaats dit op een bakplaat 40 minuten in de oven op 180°C.
  6. Breng op smaak met peper en zout en tabasco
  7. Pureer het geheel met de verse basilicum.
  8. Doe de saus warm in de gesteriliseerde bokalen en draai de potten om tot alles afgekoeld is.
Notities

eigen recept

Deel dit Recept

Geef een reactie