Pizza met courgettebodem

Zin in een pizza, maar je wilt er toch een gezonde versie van maken? Probeer deze dan eens!

Pizza met courgettebodem
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Pizza met courgettebodem
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2 pers 15minuten 20minuten
Porties Prep Tijd
2 pers 15minuten
Kook Tijd
20minuten
Ingrediënten
Porties: pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Rasp de courgette in een kom. Knijp eventueel de courgette uit zodat er het overtollig vocht eruit is. Roer er een ei doorheen en voeg 3 eetlepels amandelmeel toe. Breng op smaak met zout en peper. Of kies voor knoflook en andere specerijen.
  3. Rol de courgette uit op een bakplaat met bakpapier. Ik deed dit met een vork tot ik een mooie dunne “pizza” bodem had. Zorg ervoor dat het allemaal een beetje aan elkaar “kleeft”. Zet de bakplaat voor ongeveer 20 min in de oven. Je kunt hem daarna voorzichtig met een spatel van het bakpapier afhalen. Topping erop en aanvallen maar!
  4. Je kan er ook voor kiezen om de bodem eerst 20 min in de oven te doen. Daarna een topping als tomatensaus, groenten, vlees ( wel al gegaard ), olijven, ui en extra Parmezaanse kaas gebruiken en nog even 10 minuutjes in de oven te doen.
Deel dit Recept

Geef een reactie