Pompoen boerenkool pannenkoekjes

FavoriteLoadingAan favoriete recepten toevoegen

Dit zou zelfs op een feest niet misstaan. Een origineel voorgerecht of aparte lunch

Pompoen boerenkool pannenkoekjes
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Pompoen boerenkool pannenkoekjes
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
6porties 20minuten 20minuten
Porties Prep Tijd
6porties 20minuten
Kook Tijd
20minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Snij de pompoen op kleine blokjes en kook het beetgaar.
  2. Doe de iets afgekoelde pompoen samen met de eieren, de tahini, de knoflook,peterselie en de kruiden in een keukenmachine en mix het tot een glad mengsel.
  3. Roer hier voorzichtig de fijngesneden boerenkool doorheen.
  4. Smelt een klontje ghee in een hete pan, en bak de pannenkoekjes op matig vuurgaar. Draai ze voorzichtig om.
  5. Serveer de pannenkoekjes met tahin en de granaatappelpitjes eroverheen.
Deel dit Recept

Geef een reactie