Pompoenquiche met zalm

FavoriteLoadingAan favoriete recepten toevoegen

Een overheerlijk herfstgerecht !

Pompoenquiche met zalm
Stemmen: 1
Score: 4
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Pompoenquiche met zalm
Stemmen: 1
Score: 4
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 20minuten 40minuten
Porties Prep Tijd
4porties 20minuten
Kook Tijd
40minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Leg het bakpapier in de vorm en leg het bladerdeeg erop, leg ook bakpapier op het deeg.
  2. Leg er bakbonen op en bak de deegbodem 10 minuten.
  3. Verwijder de bakbonen en het papier. Verlaag de oventemperatuur naar 175°C.
  4. Schil de pompoen en lepel er de pitten uit. Snij het pompoenvlees in stukjes.
  5. Pel en snipper de ui en de knoflook.
  6. Fruit eerst de ajuin glazig , doe na 3 min de knoflook erbij.
  7. Doe er de pompoenblokjes bij. Kruid met de rozemarijn, peper en zout. Laat 10 minuten afgedekt stoven.
  8. Snij de feta in blokjes en de zalm in reepjes. Klop de eieren los met de melk, peper en zout.
  9. Schep de pompoen op de bladerdeegbodem. Leg er de reepjes zalm en de fetablokjes op.
  10. Giet er het eimengsel over. Zet de quiche 30 minuten in de oven.
  11. Lekker met een frisse andijviesalade.
Deel dit Recept

Geef een reactie