Pompoenschnitzel

Je bent even bezig maar dit heerlijk gerecht is het waard!!

Pompoenschnitzel
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Pompoenschnitzel
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 20minuten 30minuten
Porties Prep Tijd
4porties 20minuten
Kook Tijd
30minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de pompoen in dikke plakken en verwijder de schil. Meng in een kom de parmezaan met het broodkruim, de bladpeterselie, tijm, geraspte citroenschil en knoflook. Kruid met peper en zout. Haal de plakken pompoen eerst door bloem, dan door het losgeklopte ei en als laatste door de broodkruimmix.
  2. Bestrijk een ovenplaat met olijfolie, leg de schnitzels erop en laat 15 minuten garen. Keer de schnitzels om en laat nog 10 minuten verder garen. Dek de schnitzels eventueel af met aluminiumfolie als ze te snel kleuren.
  3. Bereid intussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak de champignons in 1 eetlepel olijfolie, doe de prei erbij en stoof aan. Kruid met peper en zout. Meng de rijst door de prei en champignons.
  4. Maak een dressing van de olijfolie en balsamicoazijn. Schep de rijst op het bord. Snijd de schnitzels in partjes en schik op het bord. Besprenkel met de dressing.
Notities

Dit recept werd gedeeld door  http://www.cookloveshare.nl/

Deel dit Recept

Geef een reactie