Pompoensoep met venkel en appel

Venkel en appel zijn een verrassende frisse combinatie met pompoen.

Pompoensoep met venkel en appel
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Pompoensoep met venkel en appel
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 20minuten 30minuten
Porties Prep Tijd
4porties 20minuten
Kook Tijd
30minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een kookpot. Stoof de ui en knoflook glazig. Voeg een klontje boter toe en stoof de pompoenblokjes, appelblokjes en venkel mee aan.
  2. Als de pompoenblokjes zacht beginnen te worden, schenk je er de groentebouillon bij.
  3. Kruid met peper en zout en voeg de steranijs toe. Breng aan de kook.
  4. Laat 30 minuten zachtjes pruttelen.
  5. Haal de steranijs er terug uit en mix de soep fijn.
  6. Serveer met blaadjes verse spinazie, granaatappelpitjes en pompoenpitjes erover gestrooid.
Notities
Deel dit Recept

Geef een reactie